Формування нормативно-правової бази реформування сільського господарства України в період незалежності - Шабала, Ярослав Миколайович; Shabala, Yaroslav M. (Львівська комерційна академія, 2010)
У статті проаналізовано основні закони, постанови та інші нормативно-правові акти, які визначають стратегічні напрями реформування сільського господарства в Україні у період незалежності, впливають на шлях його розвитку, регламентують структуру та діяльність основних суб’єктів господарювання в аграрному секторі. The article analyzes the main laws, Bills and regulations, which determine the strategy of agricultural reforms in Ukraine in the period of independence. The author focuses on the ways they influence the development, structure and activity of the agrarian sector bodies.
Formation of regulatory framework reform of agriculture in Ukraine gained independence
Keywords: аграрна реформа; аграрне законодавство; Закон України; приватна власність; земельний пай; майновий пай; фермерське господарство; кооперація; agrarian reform; agrarian code; agrarian sector; Law of Ukraine; private ownership; land share; farmer's, estate; privacy share; cooperation