Психологія кар’єри - Коць, Михайло Онисимович (My University, 2025)
У змісті освітнього компонента висвітлено теоретичні, методологічні та прикладні основи, що розкривають психологічні чинники, які впливають на формування кар'єрного шляху, професійний вибір, процес самовизначення та адаптацію до змін у робочому середовищі. Предмет вивчення – психологія кар'єрного розвитку, професійна орієнтація, самовизначення у професійній діяльності, професійний відбір. У методичних рекомендаціях розкрито зміст основних завдань освітнього компонента «Психологія кар’єри», що входить до програми підготовки магістрів за напрямом 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальністю 053 «Психологія» в межах освітньо-професійної програми «Психологія».
Keywords: кар'єра; професія; професійна діяльність; професійне самовизначення