Нескінченні добутки та їх застосування до цілих функцій - Хроль, Роман Васильович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Магістерська робота присвячена нескінченним добуткам та їх застосування до цілих функцій.
Keywords: нескінченні добутки; цілі функції; ряди