Автоматизоване робоче місце економіста: методичні рекомендації - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, A. M.; Скорук, Олена Володимирівна; Skoruk, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання лабораторних робіт за допомогою табличного процесора Microsoft Excel, список літератури. Рекомендовано студентам 2 курсу спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства»
Keywords: автоматизація; робоче місце; automation; workplace