Робочий зошит для практичних робіт з курсу “Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики” - Качинська, Тетяна Валеріївна; Дмитроца, Олена Романівна; Kachynska, T. V.; Dmytrotsa, O. R. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розроблений згідно навчальної програми з курсу “Анатомія та фізіологія дітей з основами генетики” відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи робочої програми, методичні вказівки для практичних робіт та перелік запитань для контролю знань при самостійному вивченні окремих розділів програми, перелік індивідуальних завдань та питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю). Зошит призначено для студентів Педагогічного інституту денної форми навчання.
Keywords: анатомія; фізіологія; генетика; когнітивні функції; серцево-судинна ситема; Anatomy; Genetics; Physiology; Cognitive function; cardiovascular system