Діяльність партій як політичного крила радикальних рухів - Горбачук, М. С.; Gorbachuk, M. S. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Розглядаються політичні партії, що співпрацювали з радикальними, у тому числі нелегальними політичними рухами. Порівнюється вітчизняний та закордонний досвід взаємодії партій із радикальними рухами. Considered political parties that have cooperated with the radical, including illegal political movements. Compared domestic and international experience of interaction parties with radical movements.
Activities Parties as the Political Wing of the Radical Movements
Keywords: політична партія; радикальний політичний рух; політична система; political party; radical political movement; political system