Банківський менеджмент: методичні рекомендації до самостійної роботи - Матвійчук, Наталія Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації розроблені з метою надання допомоги студентам в організації самостійної роботи. Вони містять програму дисципліни, рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання для проведення підсумкового контролю, ІНДЗ для самостійної роботи, питання на залік та рекомендовану літературу.
Рекомендовано студентам 5 курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: банк; банківський менеджмент; 336.71:005(072)