Формування пізнавальної активності молодших школярів у дистанційному форматі навчання - Ращук, Оксана Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі здійснено теоретичний аналіз проблеми формування пізнавальної активності молодших школярів як наукової проблеми, уточнено зміст ключових понять дослідження («пізнавальна діяльність», «пізнавальна активність», «дистанційне навчання»); обґрунтовано й апробовано методику формування пізнавальної активності молодших школярів у дистанційному форматі навчання; розкрито сутність і специфіку формування пізнавальної активності молодших школярів у дистанційному форматі навчання; подальшого розвитку набули ефективні форми і методи дистанційного навчання, діагностувальні методики оцінки рівня сформованості пізнавальної активності молодших школярів.
Keywords: активність; дистанційне навчання; методика; молодший школяр; пізнавальна активність; пізнавальна діяльність; формування