Механізм структурування модифікованих силіційорганічних композиційних покривів - Гулай, О. I.; Гулай, Л. Д.; Gulay, О. I.; Gulay, L. D. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2008)
Встановлено механізм структурування силіційорганічних покривів. Їх отримання включає механохімічну обробку компонентів. Поглиблення структурування досягнуто внаслідок ступеневого нагрівання покривів при 180...220 оС або введення в систему ефективних каталізаторів “холодного” тверднення (органічні та силі- ційорганічні аміни). Mechanism of structurization of the modificated silicon-organic coatings has been established. These coatings have been obtained by the mechanic-chemical treatment of the components. Increasing of the structurization has been obtained due to the heating of the surfaces at 180...220 оС or insertion to the system of effective catalysts of “cold” solidification (organic and silico-organic amins).
Mechanism of Structurization of Modificated Silicon-Organic Compositional Coatings
Keywords: композит; покрив; твердник; структурування; силіційорганічний; епоксидний полімер; composite material; coatings; solidificator; structurization; silicon-organic; epoxy polymer