Особливості трансформації корпоративних структу в умовах екологічних викликів - Харинович-Яворська, Д. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено особливості трансформації корпоративних структу в умовах екологічних викликів
Keywords: екологічні виклики; корпоративні структури