Письменники Волині - члени Національної спілки письменників України - Дейнека, Людмила Панасівна; Сташенко, Надія Георгіївна (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2009)
Подано бібліографічні матеріали про творчість сучасних волинських письменників, які є членами Національної спілки письменників України. Бібліографія представлена від 1965 по липень 2009 р. Для науковців, студентів, тих, хто цікавиться літературою рідного краю.
Keywords: бібліографічні видання; письменники Волині; 83.3(4УКР-4ВОЛ)я1+84(4УКР-4ВОЛ)я1