Тестування легеневої функції (спірометрія, плетизмографія, дифузія газів по DLCO) - Яковенко, Олег Констянтинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Навчально-методичне видання розроблене згідно навчальної програми з розділу Внутрішня медицина, в тому числі пульмонологія відповідно до вимог кредитно-модульної системи навчання. Містить елементи силабусу, методичні вказівки для лабораторних робіт. Методичне видання призначено для викладачів, інтернів, лікарів та здобувачів освіти денної форми навчання галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина освітньої програми Медицина в межах ОК Внутрішня медицина, в тому числі клінічна фармакологія, клінічна імунологія та алергія, профілактика хвороб.
Keywords: дихання; порушення дихання; легеневі функціональні тести; спірометрія; плетизмографія; дифузійна здатність легень (DLCO); 616.24-071(072)