Право соціального захисту України: методичні рекомендації до семінарських занять для студентів заочної форми навчання - Вознюк, Наталія Іванівна; Vozniuk, Nataliia I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою забезпечення самостійної роботи студентів при підготовці до практичних занять з курсу «Право соціального захисту України».

The aim of the educational-methodical publication is to provide students’ independent work in preparation for the practical training in "Law of social protection of Ukraine".
Keywords: соціальний захист; державні соціальні допомоги; пенсійне забезпечення; пенсія; соціальні послуги; соціальні пільги; прожитковий мінімум; малозабезпеченість; social protection; state social assistance; pension providing; pension; social services; social benefits; a living wage; low income