Практичний курс англійської мови: програма нормативної навчальної дисципліни - Воробйова, Тетяна В'ячеславівна; Vorobiova, Tetiana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Предметом курсу є усне та письмове мовлення, фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови, знання яких дає можливість формувати в студентів іншомовну комунікативну компетенцію. Метою курсу є формування в студентів англомовної комунікативної компетенції на основі інтегрування чотирьох основоположних вмінь (читання, мовлення, аудіювання, письма).
Програма навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Початкова освіта» і призначена для студентів ІІІ курсу педагогічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: фонетичні та граматичні особливості сучасної англійської мови; іншомовна комунікативна компетенція; усна та письмова комунікація