До проблем оцінювання інноваційних продуктів - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О.; Рудь, Т. А.; Rud, T. A. (Національний університет "Львівська політехніка", 2015)
Опис проблем оцінювання інноваційних продуктів
Keywords: інноваційний продукт; інноваційна діяльність; Закон України «Про інноваційну діяльність»; інвестиції в нові технології; нематеріальні активи; innovative product; innovation; The Law of Ukraine "On innovation activity"; investment in new technologies; intangible assets