“Ой у Луцьку славнім...” В.Тиможинського: до питання подієвості музичного тексту - Коменда, Ольга Іванівна (Університет "Львівський Ставропігіон", 2010)
У статті розглянено явище подієвості музичного тексту на прикладі балади для баритона соло, мішаного хору і симфонічного оркестру “Ой у Луцьку славнім...” волинського композитора Віктора Тиможинського.
Keywords: музичний текст; музична подія; структура; семантика; 784.3(477.82)