Курсова та дипломна роботи з ономастики - Скорук, Ірина Денисівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У посібнику йдеться про порядок виконання курсової та дипломної робіт, загальні вимоги до їх структури й оформлення, збір ономастичного матеріалу, його систематизацію та лінгвістичний опис. Подано орієнтовну тематику курсових і дипломних робіт із регіональної та літературної ономастики, списки рекомендованої літератури.
Keywords: ономастика; антропонімія; топонімія; ергонімія; оніми; зоонімія; літературна ономастика