Народний танець : програма нормативної навчальної дисципліни - Дужич-Ніколайчук, Віктор Іванович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
Дисципліна «Народний танець» сприяє формуванню фахових компетентностей майбутнього хореографа. Дисципліна передбачає лекційні та практичні заняття, що містять інформацію про особливості танцювальної культури певного народу.Метою викладання навчальної дисципліни «Народний танець» є вивчення нових знань та формування пізнавальних завдань про танцювальну культуру, стилі, манеру танців різних народів.
Програма навчальної дисципліни «НАРОДНИЙ ТАНЕЦЬ» підготовки бакалавра, галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 024 «Хореографія» за освітньої програмою «Хореографія»