Лисенко Микола Віталійович - Коменда, Ольга Іванівна (My University, 2023)
Ли́сенко, Мико́ла Віта́лійович (22.03.1842, с. Гриньки, тепер Кременчуцького району Полтавської області, Україна — 06.11.1912, м. Київ, тепер Україна) — композитор, піаніст, хоровий диригент, педагог, фольклорист, музично-громадський діяч, засновник національної композиторської школи, основоположник української класичної музики.
Keywords: Лисенко; життєпис; творчість; діяльність