Інвестиційний менеджмент : конспект лекцій - Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Курс лекцій розкриває сутність, роль та засади інвестиційного менеджменту, складові інвестиційної діяльності та особливості інвестиційного середовища, види інвестиційних ресурсів та основи політики їх формування, специфіку управління реальними та фінансовими інвестиціями. Значну увагу приділено технологіям обґрунтування інвестиційної стратегії, формування та реструктуризації інвестиційного портфелю.
Рекомендовано для підготовки магістрів галузей знань 05 Соціальні та поведінкові науки спеціальності 051 Економіка та 07 Управління та адміністрування.
Keywords: Інвестиції; основи інвестиційного менеджменту; інвестиційна діяльність; методичний інструментарій інвестиційного менеджменту; 338.45; 658.8:330.322.12