Робоча програма виробничої практики з інформаційного забезпечення управління для студентів спеціальності 7.02010501 «Документознавство та інформаційна діяльність» - Яцечко-Блаженко, Тетяна Володимирівна; Yatsechko-Blazhenko, Tetiana V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Виробнича практика з інформаційного забезпечення управління є завершальним етапом підготовки фахівця з документознавства та інформаційної діяльності і проводиться з метою оволодіння випускником первинним професійним досвідом, перевірки професійної готовності майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності і збору матеріалів для виконання завдань практики.
Keywords: Документознавство та інформаційна діяльність; Виробнича практика; інформаційне забезпечення управління