Аналітична геометрія та лінійна алгебра:завдання для самостійної роботи з курсу - Жуковська, Тетяна Григорівна; Zhukovska, Tetiana H. (My University, 2013)
Завдання для самостійної роботи з курсу "Аналітична геометрія та лінійна алгебра" для студентів І курсу спеціальності "фізика". Tasks for independent work on the course "Analytical Geometry and Linear Algebra" for first year students in specialty "Physics".
Tasks for independent work for the course "Analytical Geometry and Linear Algebra"
Жуковська Тетяна Григорівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: аналітична геометрія; лінійна алгебра; Analytical Geometry; Linear Algebra; самостійна робота; independent work