Юридична відповідальність в структурі правового статусу суду як органу державної влади: теоретичний аспект - Юхимюк, Ольга Михайлівна; Yukhymiuk, Olha M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Ключовими структурними елементами правового статусу суду є: правові принципи організації та діяльності судів; правосуб’єктність судів; форми та методи їх діяльності; гарантії діяльності судів; порядок їх утворення та припинення діяльності. Юридична відповідальність в структурі правового статусу суду як органу державної влади практично відсутня.
Keywords: суд; юридична відповідальність; правовий статус