Абревіація як ефективний спосіб утворення неологізмів - Жулінська, Майя Олександрівна (My University, 2024)
У роботі розглянуто особливості утворення неологізмів англійської мови, утворених способом абревіації. Використано метод суцільної вибірки неологізмів з Кембридзького словника англійської мови. Проаналізовано неологізми у сфері інформаційних технологій, економіки і фінансів, транспорту, спорту.
Keywords: неологізми англійської мови; абревіація; акроніми