Управління витратами - Хомюк, Наталія Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації до практичних занять із дисципліни «Управління витратами» призначені допомогти студентам опанувати теоретичний матеріал та містять питання для обговорення й тести для поточного контролю. Рекомендовано студентам спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» за освітньою програмою «Економіка підприємства».
Keywords: управління витратами; калькулювання собівартості; 336.5.02(072)