Сучасна структура зовнішньої торгівлі США - Мандрик, Ірина Петрівна; Лесік, Вікторія (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Розглянуто товарну та географічну структуру зовнішньої торгівлі США
Keywords: зовнішня торгівля; США; 339.5(73)