Інформаційні технології у фармації : курс лекцій - Супрунович, Сергій Васильович; Сметаніна, Катерина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Посібник містить загальні відомості структуру джерел наукової інформації, закони розповсюдження інформації, фармацевтичні сервіси PubMed і Cochrane. Описано підходи до інформаційного пошуку в цих фармацевтичних порталах. Для студентів факультету хімії, екології та фармації Волинського національного університету імені Лесі Українки за напрямком підготовки 226 Фармація, промислова фармація.
Keywords: інформаційні технології; курс лекцій; фармація; 615.1:004(07)