Оптимізація розвитку фізичних якостей та координації рухів у дітей молодшого шкільного віку засобами гімнастики - Ніколаєв, Ю.; Nikolaiev, Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті показано, що дані, отримані в процесі дослідження, дають уявлення про особливості розвитку фізичних якостей засобами гімнастики в учнів початкових класів. Це дає можливість учителям загальноосвітньої школи значно покращити процес фізичного виховання молодших школярів. . In the article the data received during the research is shown and it gives information about the peculiarities of physical characteristics development by means of gymnastics among students of junior school age. This will let teachers of comprehensive secondary school to improve the process of students’ physical education.
Optimization of Physical Characteristics Development and Motive Coordination Among Students of Junior School Age by Means of Gymnastics
Keywords: учні молодших класів; рухові якості; координаційні здібності; засоби гімнастики; students of junior school age; motive characteristics; coordination skills; means of gymnastics