Роль освітнього менеджменту у професійній підготовці магістрів - Ройко, Лариса Леонідівна (My University, 2022)
У тезах розглянуто особливості професійної підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти при вивченні предмету «Освітній менеджмент», з’ясовано його роль у професійному становленні майбутніх фахівців.
Одним із напрямів модернізації вищої освіти в умовах інтеграції України до європейського освітнього простору є підвищення її якості. Професійна підготовка магістрів спеціальності «Середня освіта. Інформатика» у Волинському національному університеті імені Лесі Українки передбачає формування висококваліфікованих фахівців нової генерації, здатних до наукового пошуку, практичної інноваційної діяльності, швидкого й науково обґрунтованого вирішення професійних проблем, саморозвитку та самовдосконалення.
Keywords: освітній менеджмент; професійна підготовка; управлінська компетентність; 378.147