Інформаційна культура як складова загальної культури особистості - Шинкарук, Наталія Олегівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2018)
У статті актуалізовано поняття "інформаційна культура особистості" та досліджено родо-видові зв'язки її із загальною культурою особистості.
Keywords: культура особистості; інформаційна культура особистості