Право інтелектуальної власності : завдання для самостійної роботи - Старчук, Оксана Володимирівна; Starchuk, O. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Завдання для самостійної роботи з спецкурсу “Право інтелектуальної власності” написані на базі новітнього цивільного законодавства, міжнародних угод, практики їх застосування. Пропонуються різноманітні види завдань для самостійного опрацювання: виконання тестів, задач, складання термінологічного словника, написання науково-дослідних завдань тощо. Видання можуть використовувати як студенти юридичного факультету денної форми навчання в умовах кредитно-модульної системи оцінювання знань так і студенти заочної форми навчання з цивільно-правової спеціалізації. Tasks for independent work in academic discipline “Intellectual Property Right” are on the basis of modern civil law, international agreements, practice. Various types of tasks for independent work : tests, problems, compiling of the terminological dictionary , research tasks are suggested. The publication are for Law Faculty students of civil specialization.
Tasks for independent work in academic discipline “Intellectual Property Right”
Keywords: право інтелектуальної власності; самостійна робота; тести; задачі; термінологічний словник; наукові завдання; іntellectual Property Right; independent work; tests; problems; the terminological dictionary; research tasks