Ускладнення різних методів анестезії - Баран, Андрій Віталійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Анотований курс лекцій складено згідно силабусу освітнього компонента "Анестезіологія реанімація та інтенсивна терапія" відповідно до нового навчального плану та вимог кредитно-модульної системи навчання, закладає основи вивчення студентами невідкладних та критичних станів, при яких застосовують методи знеболювання й інтенсивної терапії. Курс лекцій призначено для студентів галузі знань 22 Охорона здоров’я, спеціальності 222 Медицина, освітньої програми Медицина.
Keywords: моніторинг під час анестезії; моніторинг компонентів анестезії; класифікація ускладнень анестезії; профілактика ускладнень анестезії; 615 211 07