Парадоксальні принципи християнського позичальництва - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Луцький національний технічний університет, 2016)
Визначено парадоксальні принципи християнського позичальництва.
Keywords: позика; принципи позичальництва; Біблія; Спиридон Триміфунтський