Біологія індивідуального розвитку - Зінченко, Олександр Павлович; Щепна, Леся Василівна; Zinchenko, O. P.; Schepna, L. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 5 лабораторних робіт з курсу «Біологія індивідуального розвитку», передбачених навчальним планом ОКР «бакалавр» напряму 6.040102 «Біологія». До кожної лабораторної роботи наведена тема, мета, питання для контролю знань, хід виконання роботи з детальними ілюстраціями об’єктів, що розглядаються, список рекомендованої літератури.
Keywords: біологія індивідуального розвитку; лабораторні роботи