Загальне фортепіано: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Мандрик, Юрій Борисович; Гордійчук, Людмила Василівна; Mandryk, Yu. B.; Hordiichuk, Liudmyla V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робоча програма навчальної дисципліни « Загальне фортепіано» складена відповідно до освітньо-кваліфікаційної програми підготовки «бакалавр» напряму «Музичне мистецтво».
Keywords: загальне фортепіано; музичне мистецтво