Етнографічні матеріали на сторінках „Літопису Волині” - Надольська, Валентина Василівна; Nadolska, Valentyna V. (Волинський краєзнавчий музей, 2003)
У статті аналізуються публікації часопису "Літопис Волині", який був створений у 1951 р. у Вінніпезі Інститутом дослідів Волині для вивчення Великої Волині. Висвітлюється тематика етнографічних публікацій журналу, визначається їх значення для розвитку вітчизняної етнології.
Keywords: Літопис Волині; етнографічні матеріали; українська діаспора; традиційна культура; звичаї і обряди українців; українська етнографія