Фінансовий облік активів - Фатенок-Ткачук, Алла (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Конспект лекцій містить теоретичні аспекти фінансового обліку активів згідно тематики курсу, що відповідає силабусу освітнього компонента «Фінансовий облік активів». Рекомендовано здобувачам денної та заочної форми здобуття освіти у напрямках обліку та фінансів з метою засвоєння теоретичних основ та отримання практичних навичок з фінансового обліку.
Keywords: Фінансовий облік активів; Необоротні активи; Фінансовий облік основних засобів; Фінансовий облік нематеріальних активів; Фінансовий облік інших необоротних активів; Знос необоротних активів; Фінансовий облік довгострокової дебіторської заборгованості; Фінансовий облік довгострокових інвестицій; Фінансовий облік запасів; Фінансовий облік грошей та їх еквівалентів; Фінансовий облік дебіторської заборгованості; Фінансовий облік витпрат майбутніх періодів; 657.15:657.42(07)