Стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Національний університет «Львівська політехніка», 2015)
Подано визначення стратегії забезпечення економічної безпеки підприємства; розглянуто процес розробки й реалізації стратегії економічної безпеки підприємства; наведено види стратегій економічної безпеки
Keywords: стратегія; економічна безпека