Можливості засобів відеоконференцій для навчання математики здобувачів початкової освіти - Остапйовська, Ірина Ігорівна; Троцан, Катерина Вікторівна (My University, 2021)
У публікації актуалізовано досліджено можливості різноманітних засобів відеоконференцій для організації та проведення навчання математики молодших школярів.
Keywords: відеоконференція; методика математики у початкових класах; навчання математики засобами відеоконференцій; дистанційне навчання математики