Методичні вказівки до проходження виробничої практики - Черчик, Лариса Миколаївна (My University, 2023)
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження виробничої практики; вимоги до оформлення та захисту звіту. Рекомендовано студентам 3 курсу, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент.
Keywords: Виробнича практика; 65.012.32