Психологічні передумови навчання на уроках фізичної культури - Добринський, В. С.; Матіїв, І. Д.; Dobrynskyi, V. S.; Matiiv, I. D. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано рівні психологічного мислення та ставлення до уроків фізичної культури. The state of psychological thought and attitude toward the lessons of physical culture is examined in the article.
Psychological Preconditions of Studies Are on the Lessons of Physical Cultures
Keywords: здоров’я; мислення; тактичне мислення; пам’ять; запам’ятовування; відтворення; health; thought; tactical thought; memory; memorizing; recreation