Основи хімії гетероциклічних сполук - Салієва, Леся Миколаївна; Сливка, Наталія Юріївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Методичні рекомендації призначені для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Основи хімії гетероциклічних сполук» студентами факультету хімії, екології та фармації спеціальності 102 «Хімія» денної форми навчання.
Keywords: 547.7(072)