Організаційне проектування підприємства : методичні вказівки до самостійної роботи - Данилюк, Тетяна Іллівна; Danyliuk, Tetiana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Організаційне проектування підприємства» містять програму навчальної дисципліни, плани самостійної роботи та основні терміни, завдання самостійної роботи, перелік питань на залік, критерії оцінювання знань студентів та рекомендовану літературу. Рекомендовано для студентів галузі знань 0305 – економіка та підприємництво напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства» освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання
Keywords: проектування; підприємство; designing; enterprise