Феномен розумового та фізичного самовдосконалення в контексті когнітивного розвитку особистості - Головін, Микола Борисович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Розглянуто мотиваційні основи інтелектуального та фізичного самовдосконалення в контексті когнітивного розвитку особистості й соціальної еволюції суспільства
Keywords: інтелектуальне та фізичне самовдосконалення; мотивації; когнітивна структура; соціальний розвиток