Методичні рекомендації до виконання курсової роботи із зарубіжної літератури - Левчук, Тереза Петрівна (My University, 2021)
Освітньо-професійною програмою Українська мова та література. Світова література передбачено написання дослідницької роботи з використанням матеріалів зарубіжної літератури в освітній компоненті Курсова робота з літератури. Мета навчальної дисципліни – науково-дослідна праця здобувачів освіти в напрямі розширення філологічних знань і методологічних навичок. Курсова робота з літератури є студентським дослідженням певної проблеми із залученням матеріалу з художніх і наукових джерел. Науково-дослідна праця, яку виконує здобувач освіти, збільшує коло його філологічних знань, розвиває творчі здібності та аналітичне мислення, сприяє виробленню дослідницьких умінь і прищепленню навичок аналізу художнього тексту.
Keywords: методичні рекомендації; зарубіжна література; курсова робота; філологія