Особливості літературно-художньої антропонімії роману “Гучва” Й. Г. Струцюка - Воробей, Ж. Ю.; Vorobey, Zh. Yu. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано літературно-художню антропонімію роману Й. Струцюка “Гучва”. The article is devoted to the analyses of the literary antroponyms of J. Struciuk novel “Huchva”.
Literary Antroponyms of J. Struciuk Novel “Huchva”
Роботу виконано в Західнополіському ономастико-діалектологічному центрі ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: антропонім; прізвище; ім’я; апелятив; літературно-художній онім; anthroponym; surname; noun; literary artistic anthroponyms