Тілесні практики в умовах нових медіа : програма нормативної навчальної дисципліни - Пригода, Таміла Миколаївна; Pryhoda, Tamila M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Мета навчальної дисципліни – ознайомити студентів з основними категоріями та тенденціями у медіа-сфері у контексті тілесних практик, сформувати певну методолічну і практичну позицію.
Програма навчальної дисципліни «ТІЛЕСНІ ПРАКТИКИ В УМОВАХ НОВИХ МЕДІА» підготовки магістра, галузі знань 03 Гуманітарні науки, спеціальності 034 Культурологія, за освітньої програмою Культурологія.
Keywords: медіа; тілесність; комунікація; віртуальна тілесність; медіасфера; знетілеснення