Оцінка складових економічної корпоративної безпеки України - Борисюк, О.; Дацюк-Томчук, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено оцінку складових економічної корпоративної безпеки України
Keywords: безпека; складові економічної безпеки