Англомовні запозичення в українській юридичній термінології - Дорда, С. В.; Dorda, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено одній із актуальних проблем правничої лінгвістики сьогодення − проблемі запозичень в юридичній термінології. The article is devoted to one of the problems of today – the problem of the borrowings in the juridical terminology.
English Borrowings in the Ukrainian Juridical Terminology
Keywords: право; law; лінгвістика; linguistics; правнича лінгвістика; juridical linguistics