Держава, що не відбулася (до 100-річчя Гетьманату Павла Скоропадського) - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Волинський краєзнавчий музей, 2018)
У 2018 р. виповнюється 100 років з часу проголошення Української Держави на чолі з Гетьманом Павлом Скоропадським. У статті розглядаються успіхи та невдачі, що призвели до падіння цієї держави.
Keywords: Українська держава; гетьман Павло Скоропадський; Центральна Рада; Гетьманат